Afbeelding
Foto: Michael Bremmers

Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi

Sport Ingezonden

ZWOLLE. Tafeltennis Zwolle organiseert op zaterdag 18 mei alweer voor de dertiende keer het Diederik Steunenberg Toernooi. Vanuit het hele land komen jeugdspelers naar Zwolle voor dit vrolijke en gezellige toernooi.

De organisatie verwacht dit jaar meer dan honderd deelnemers te ontvangen in de sporthal in Zwolle-Zuid. Er zijn klassen voor ervaren jeugdspelers, maar ook voor kinderen die nog geen competitie hebben gespeeld. Na de poulewedstrijden gaat iedereen naar een volgende ronde, zodat alle deelnemers veel wedstrijden kunnen spelen.

Diederik Steunenberg was een bijzonder jeugdlid van Tafeltennis Zwolle. In maart 2008 overleed hij plotseling op 12-jarige leeftijd. Diederik was door zijn ondeugende en vrolijke karakter zeer geliefd binnen de vereniging en als herinnering aan hem organiseert Tafeltennis Zwolle ieder jaar een toernooi, dat inmiddels één van de grootste van Nederland is.

Het Diederik Steunenberg Toernooi begint op 18 mei om 10:00 uur. Rond het middaguur is er een groot rond de tafel toernooi, wat altijd erg geslaagd is. Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom om te komen kijken!

Voor meer informatie en foto’s van vorige jaren, kijk op http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl.

Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 2 mei, 15:42