Afbeelding
Foto: Michael Bremmers

Landelijke tafeltennisjeugd naar Zwolle voor Diederik Steunenberg Toernooi

Sport Ingezonden

ZWOLLE. Tafeltennis Zwolle organiseert op zaterdag 13 mei weer het jaarlijkse Diederik Steunenberg Toernooi, dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste jeugdtoernooien van Nederland.

Begin maart was het alweer vijftien jaar geleden dat Diederik Steunenberg plotseling overleed. Diederik, die slechts twaalf jaar werd, was een bijzonder jeugdlid van Tafeltennis Zwolle en door zijn vrolijke en ondeugende karakter was hij bij jong en oud binnen de vereniging geliefd. Als herinnering aan Diederik organiseert de club jaarlijks een tafeltennistoernooi voor de jeugd, waarbij het de bedoeling is dat iedere speler zoveel mogelijk wedstrijden speelt.

Van Hoogeveen tot Haarlem en van Apeldoorn tot Amsterdam; vanuit het hele land komen jeugdspelers naar Zwolle voor dit vrolijke toernooi. Er zijn klassen voor ervaren spelers, maar ook voor kinderen die nog geen competitiewedstrijden hebben gespeeld. Met ongeveer honderd aanmeldingen ligt het aantal deelnemers dit jaar iets hoger dan vorig jaar.

Het Diederik Steunenberg Toernooi wordt gespeeld in de Sporthal Zwolle-Zuid (Van der Heydenstraat 2). Aanvang: 10:00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken!

Voor meer informatie en foto’s van vorige jaren, kijk op diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl.