Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vrouwenmiddag ‘Wat straal je?!’ op 1 juni in Zwolle: Opbrengst voor slachtoffers seksueel misbruik in Mali

Algemeen

ZWOLLE - Vrouwencoach Eline Bijzet (Kleurfactor) en vrouwenbeweging Lume houden op zaterdag 1 juni de thema-middag ‘Wat straal je?!’ in het pand van Lume aan de Dokter Spanjaardweg 4a. Het programma van 13.00 tot 17.00 uur bestaat uit een inspirerende talk, een interactieve wandeling met leuke opdrachten en een creatieve workshop waarin de deelnemers hun talenten kleurrijk in beeld brengen. Er is plek voor vijftien vrouwen.

“Wij willen vrouwen bewust maken van hun unieke talenten en eigenschappen. En hoe ze daarmee kleur kunnen geven aan de wereld om hun heen”, vertelt Eline Bijzet. “We zijn als mensen allemaal uniek en kleurrijk, maar soms is het goed om te herontdekken hoe jij met jouw unieke eigenschappen en talenten van waarde kunt zijn in deze wereld. Spreekt dat jou aan? Kom dan vooral naar deze vrouwendag.”

Tijdens de relight your fire wandeling ontdek deelnemers hoe dat wordt vormgegeven. “Via opdrachten en inspiratie onderweg word je meegenomen in de thema’s: ‘wie ben je?’, ‘wat kun je - welke talenten heb je?’ en ‘hoe kun je daarvan uitdelen aan anderen?’. Tijdens de workshop ga je verder op zoek naar jouw krachtige, unieke en kleurrijke zelf: wie ben jij ten diepste? Ook geef je op een creatieve manier vorm aan jouw verlangen om daarvan meer te laten zien in jouw directe omgeving en in de samenleving, op de manier die bij jou past”, aldus de organisatie.

Deelname kost thema-middag kost 39,95 euro, inclusief koffie of thee, hapjes en materialen. Ruim de helft van de opbrengst van de vrouwenmiddag komt ten goede aan vrouwen in Mali die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op: https://www.kleurfactor.nl/lume

Gerard Meijeringh

Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 17 mei, 13:13
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 17 mei, 12:20
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 17 mei, 09:30