Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Om de Hoek bezingt Assendorp en Holtenbroek in De Theodorakapel.

Algemeen

ZWOLLE - In de Theodorakapel is zondagmiddag 21 april een optreden te zien van Om de Hoek. De band bezingt Assendorp en Holtenbroek op eigen wijze.

ā€˜Op zondagmiddag 21 april nemen we je mee op een muzikale reisā€™.ā€¦ā€™Een bekend popliedje komt meer bij je binnen als je het in je eigen taal hoortā€™. Dat is het motto van Om de Hoek. Het zijn van oorsprong Engelse popliedjes, meer of minder bekend. Nog mooier wordt het als de liedjes gaan over themaā€™s dicht bij huis. De reis gaat van Penny Lane (The Beatles) naar Assendorp, van daaruit op een zwerftocht door Nederland (Paul Simon) om via Dreadlock Holiday (10 CC) in Holtenbroek te belanden. 

Deze nummers en nog veel meer (waaronder enkele lang niet meer gespeelde parels uit het repertoire) worden door Om de Hoek en muzikale gasten in de sfeervolle Theodorakapel voor het voetlicht gebracht. 

De liedjes zijn een feest van herkenning of een aangename zoektocht in de herinnering: ā€œwaar ken ik dat nummer ook al weer van?ā€. De entree bedraagt 10 euro. 

Het aantal plekken in de Theodorakapel is beperkt, verzeker je van een plaats via de QR-code. 

Afbeelding

Gerard Meijeringh