Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ontdek de wereld van de vrijmetselarij tijdens een unieke avond vol traditie en betekenis

Partnerbijdrages

Op vrijdag 3 mei nodigt Fides Mutua Zwolle u hartelijk uit om deel te nemen aan ons Bevrijdingsritueel, een ervaring die zowel de geest verrijkt als het hart opent.

Deze bijzondere bijeenkomst zal plaatsvinden op onze eigen locatie in Zwolle, waar u vanaf 19:30 uur welkom bent. Het ritueel begint om 20.00 uur en biedt een diepgaande blik in de symboliek en waarden van de vrijmetselarij. Dit is uw kans om meer te leren over de principes van broederschap, persoonlijke ontwikkeling, onze loge in het algemeen en wederzijds respect die centraal staan in onze gemeenschap.

Bovendien hebben we dit jaar de eer om een prominent persoon te verwelkomen, die samen met ons het ritueel zal beleven. Dit is een unieke mogelijkheid om een rituaal te beleven en om van gedachten te wisselen met ervaren vrijmetselaars.

Of u nu reeds bekend bent met de vrijmetselarij of nieuwsgierig bent naar wat het inhoudt, deze avond biedt een waardevolle ervaring voor iedereen. Na afloop van het ritueel is er een gezellige bijeenkomst waarbij u in informele sfeer kunt napraten en uw vragen kunt stellen.

Mis deze kans niet, wij nodigen u en uw partner of vrienden van harte uit om deze unieke ervaring samen te beleven. Bevestig uw aanwezigheid door u aan te melden via onze website ( https://fidesmutua.nl/)

https://www.facebook.com/share/FPAboeyX1jfSk2CM/

Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 6 uur geleden
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
De Mannenschuur maakte gebruik van het VSBfonds.
Speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 10 uur geleden
Op 12 mei vorig jaar gingen PEC Zwolle-supporters wel in een stoet naar het stadion.
Geen toestemming voor 'Walk to the Stadium' Algemeen 16 mei, 15:07
Afbeelding
Ontdek de nieuwe showroom van Bellizzo Partnerbijdrages 16 mei, 15:03
Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 16 mei, 14:52