<< Ga terug

Yoga les in KBS de Boxem

Yoga les in KBS de Boxem
Foto: José Salomons

Yoga les van José Salomons op donderdagavond in de Boxem.

Altijd al gedacht om yoga te gaan volgen? Ga het nu doen op donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur in de Boxem.

Je bent van harte welkom om de introductie les op 12 september te volgen, de introductie les is geschikt om te ervaren wat yoga in houdt. De yoga cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. De yoga lessen kenmerken zich door rustige oefeningen in een aangename sfeer waarin jij je als cursist prettig en comfortabel voelt. Daardoor wordt je uitgenodigd dichter bij jezelf te komen en te ervaren hoe dat voelt. Door de yoga oefeningen word je soepeler en vitaler. Hierdoor ben je beter in staat om in het dagelijks leven spanningen los te laten.

De nieuwe yoga reeks start donderdag 19 september en loopt t/m 19 december, de cursus bedraagt 156 euro. Ik ben ervaren yogadocent en ik geef Hatha Yoga lessen, mijn opleiding heb ik gevolgd bij Saswitha yoga opleiding in Bilthoven tevens ben ik lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland aangesloten bij de Europese Yoga Unie.

Heb je interesse gekregen? Voor info/opgave: info@YogaSalomonsZwolle.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo