<< Ga terug

Wokstadion Zwolle: Profiteer nu nog van de laatste weken van de jubileum actie.

Wokstadion Zwolle: Profiteer nu nog van de laatste weken van de jubileum actie.

Het Wokstadion in Zwolle bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren ze met korting voor elke volwassene. 10 juli 2019, bestond Wokstadion Zwolle officieel tien jaar. De ‘all you can eat’ formule bij de familie Wu blijkt een schot in de roos. Gasten worden op hun wenken bediend en wokken is meer dan Aziatisch eten. Welkom in Wu’s wondere wokwereld.

Meneer en mevrouw Wu kwamen tien jaar geleden vanuit Zeeland naar Zwolle om hier zelfstandig een restaurant te starten. Hij is kok, zij de gastvrouw. Wu’s interesse voor koken heeft hij van jongs af aan. “Niet van huis uit meegekregen. Mijn vader, die helaas vorig jaar is overleden, was fabrieksarbeider, moeder deed het huishouden. Koken was op jonge leeftijd voor mij een hobby. In diverse Chinese keukens heb ik ervaring opgedaan. Sinds wij in Zwolle een eigen restaurant runnen, ben ik wel minder in de keuken aanwezig. Het gevolg van ondernemerschap.”

Chocoladefontein

Het wokken en de ‘all you can eat’ formule heeft de afgelopen tien jaar een geweldige vlucht genomen. Was wokken van oorsprong voor een groot deel op de Aziatische keuken ingesteld, bij de familie Wu zie je steeds meer een verruiming van het aanbod. Dat geldt niet alleen voor de producten, ook de smaak is van belang. “Ons culinaire avontuur begint natuurlijk in de bakermat, maar de ontwikkeling naar meer werelds en gegrild eten hebben wij in onze producten verwerkt. De all-in prijs blijft populair maar er komen steeds meer toevoegingen bij. Dat verrast de gast. Neem als voorbeeld onze uitgebreide ijsbuffetten. Verleden jaar zei ik dat dit voor veel gasten een wauw moment was. Voor ons betekent dat een enorme waardering. En wij blijven uitbreiden. Aan ons ijsbuffet is nu ook softijs en een chocoladefontein toegevoegd. Tevens zijn wij overgestapt op een ‘inductie’ opwarm methode. Kleinere hoeveelheden in ovenschalen waardoor versheid nog meer gegarandeerd is.”

De gast

Tien jaar een wok restaurant in Zwolle, wat betekent dat voor beiden? Er volgt een korte stilte; het echtpaar is bescheiden maar over één ding zijn zij het helemaal met elkaar eens: de gast. “In tien jaar zijn wij als het ware met veel van onze vaste gasten meegegroeid. Dat geeft een goed gevoel. Ook een signaal dat de gast ons waardeert. En die waardering is wederzijds. Het is hard werken maar als je de erkenning krijgt, weet je waar je het voor doet. Dit jubileum hadden wij overigens nooit zonder ons personeel kunnen bereiken. Ook hen zijn wij zeer dankbaar. Veel van onze personeelsleden werken al sinds het begin bij ons. Dat zegt ook veel.”

Oog voor detail en oog voor de gast, de familie Wu doet er alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De zware voordeur is vervangen door automatisch, opengaande deuren. Vooral oudere gasten en mensen met een beperkte armkracht zijn daar blij mee. Maar ook, mensen met een handicap kunnen hun auto pal voor de zaak parkeren en de ruimte in het restaurant is voldoende voor rolstoelafhankelijke personen. “Iedereen is bij ons welkom. Die gastvrijheid dragen wij graag uit. Met een zo breed mogelijk, culinair aanbod.

De actie ‘Eten met korting” geldt nog tot en met 22 september.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo