De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Winkelhart Assendorp houdt Super Moeder-actie

Winkelhart Assendorp houdt Super Moeder-actie
Redactie: Erik-Jan Berends

Het is zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, extra feestelijk winkelen in de Assendorperstraat. Bezoekers maken dan kans op een cadeau bij iedere aankoop die ze doen bij de deelnemende winkels.

En wie echt voor het geluk is geboren, wint misschien wel één van de Super Moeder Assendorp Feestpakketten of de door Bakkerij Groot Koerkamp aangeboden Super Moeder Feesttaarten. Kinderen kunnen meedoen aan de Altijd Prijs Kinder Kleurwedstrijd. De deelnemertjes kunnen op deze zaterdag van 09.30 tot 15.00 uur hun kleurplaat laten zien bij Meinesz en Bennesz. Voor iedereen is er dan een superleuke prijs.

Moeders komen er niet onderuit: iedere dag is het Moederdag. Op zondag 12 mei wordt dat gevierd. Deze dag krijgen deze supervrouwen extra veel positieve aandacht. Moeder hoeft de hele dag niets en mag alles wat ze wil, te beginnen met het verorberen van een smakelijk en gezond ontbijtje, indien gewenst: gebracht op bed.

Ze worden verwend met een bezoek, vergezeld van een kleurig boeket bloemen, een heerlijk geurende zeep, iets lekkers bij de thee, een chique lingeriesetje of een schitterend juweel. Een kledingstuk gemaakt van al of niet aarde-vriendelijke materialen of tweedehands (dus voorgedragen), een goed boek of nieuwe dichtbundel en daarbij een handige leeslamp behoort ook tot de mogelijkheden. Als ook haar verrassen met een origineel cadeau uit de handwerk-, feestartikelen- of brillenwinkel. Voor haar wordt een heerlijk diner bereid met verse groente en een biologisch stukje vlees of ze wordt mee uit eten genomen in een gezellig restaurant.

Dat is allemaal te vinden in de Assendorperstraat, de gezellige winkelstraat met opvallend veel originele winkels en eetgelegenheden. De winkeliers van winkeliersvereniging ‘Assendorp dat Leeft!’ staan klaar om bezoekers uitgebreid te informeren over de Super Moeder Assendorp-actie.