<< Ga terug

Tijdens de Feestdagen luxe en gezellig uit eten bij het Wokstadion

Tijdens de Feestdagen luxe en gezellig uit eten bij het Wokstadion

Tijdens feestdagen kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet van Oosterse en Wereldse gerechten met hele gezin. Voor iedereen wat wils. Zo kunt u zelf wokken maar ook het gerecht door de kok laten bereiden bij de grill- en bakplaat. Het all-in concept van het Wokstadion is al jaren een succes.

Voor €42,50 per persoon kunt u genieten van alle gerechten inclusief de drankjes. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een speciaal kindertarief van €2,50 per levensjaar.

Voor het reserveren kunt u kiezen uit verschillende tijdsblokken:

1e Kerstdag en 2e Kerstdag

• 15.30 - 18.00 uur
• 16.30 - 19.00 uur
• 18.30 - 21.00 uur
• 19.30 - 22.00 uur

Het restaurant is deze weken ook geopend op maandag 23 december en maandag 30 december.

De ‘all you can eat’ formule is in de tien jaar dat het Wokstadion Zwolle bestaat, gegroeid van Aziatisch naar werelds restaurant. Gasten worden op hun wenken bediend. Dat maakt de gang naar het Wokstadion prettig en de diversiteit van de gerechten zorgt voor een glimlach bij vertrek. Het zeer uitgebreide buffet met wok- en grillmogelijkheden biedt voor elk wat wils: van sushi, salades tot de Indisch/Chinese keuken maar ook snacks zijn gewild. Het buffet heeft nu ook een grote verscheidenheid aan sushi. En vergeet vooral niet de nagerechten, een uitgebreid ijsbuffet dat wordt aangevuld met een assortiment van vruchten, diverse gebak, kleine toetjes, chocoladefontein, softijs, slush puppy en verse sapjes.

Om alles vers en warm uit te serveren is het Wokstadion al een tijdje overgestapt op een ‘inductie’ opwarm methode. Kleinere hoeveelheden in ovenschalen waardoor versheid nog meer gegarandeerd is.”

Oog voor detail en oog voor de gast, de familie Wu doet er alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De zware voordeur is vervangen door automatisch, opengaande deuren. Vooral oudere gasten en mensen met een beperkte armkracht zijn daar blij mee. Maar ook, mensen met een handicap kunnen hun auto pal voor de zaak parkeren en de ruimte in het restaurant is voldoende voor rolstoelafhankelijke personen. “Iedereen is bij ons welkom. Die gastvrijheid dragen wij graag uit. Met een zo breed mogelijk, culinair aanbod.

www.wokstadionzwolle.nl

Stadionplein 2, Zwolle

Reserveren 038-4525683Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo