De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Tijd voor jezelf: workshop Zhineng Qigong level 1

Tijd voor jezelf: workshop Zhineng Qigong level 1
Ingezonden door: Zelfkennislab

In 4 ontspannen uren leer je op 6 juli, level 1 van Zhineng Qigong aan. Deze Chinese bewegingsleer helpt lichaam en geest te ontspannen met eenvoudige oefeningen vanuit een staande positie.

De methode van level 1 heet Lift Qi Up, Pour Qi Down. Meer dan 10 miljoen mensen op de wereld beoefenen de methode voor verbetering van vitaliteit.

Tijdens de vloeiende bewegingen geef je tijd en aandacht aan jezelf. Deze meditatie in beweging duurt ongeveer 25 minuten voor beginners. Door de beweging verdiep je concentratie en ontspanning. Je geeft jezelf energie!

Naast de ontspannen middag ontvang je een uitgebreide beschrijving op papier en een filmopname van de oefening. Daardoor lukt het om de methode thuis zelfstandig te beoefenen.

De workshop van het Zelfkennislab vind plaats in de praktijkruimte voor massagetherapie van Wilko Jongman te Berkum. Meer informatie is op de website te vinden: http://www.zelfkennislab.nl/zhineng-qigong/