<< Ga terug

Stiho-bouwplein geopend aan de Botterweg 10

Stiho-bouwplein geopend aan de Botterweg 10

Sinds 26 augustus is aan de Botterweg 10 het Stiho-bouwplein te vinden. Het verkoopteam en afhaalcentrum zijn hier naartoe verhuisd, na jaren gevestigd te zijn geweest aan de Gasthuisdijk. In het moderne nieuwe pand zijn Stiho en Giebels voortaan samen onder één dak te vinden. De activiteiten van het distributiecentrum worden overgedragen aan het volledig vernieuwde distributiecentrum in Utrecht.

Vestigingsmanager van Stiho-bouwplein Rogier Reijnen: “Veel mensen kennen ons nog als houthandel. Inmiddels zijn we veel meer dan dat. We zijn totaalleverancier voor bouwend Nederland.” De professionele aannemerij kan aan de Botterweg terecht voor het Stiho-assortiment bouwmaterialen, hout en plaat én voor het Giebels assortiment ijzerwaren en gereedschappen.

Naast een drive-in waar klanten droog hun spullen kunnen laden en de uitgebreide shop, vinden zij op het Stiho-bouwplein ook een uitgebreide showroom met stenen, tegels, dakpannen, gevelbekleding, deuren en deurbeslag en werkkleding. Reijnen: “We hebben dertien.

Botterweg 10 medewerkers, waaronder ons verkoopteam dat compleet is meeverhuisd. Als Stiho onderscheiden we ons qua kennis, ervaring, materialen en de diensten die we leveren. Niet alleen onze producten maken het verschil, maar zeker ook de mensen. In dit familiebedrijf zit veel kennis en we hebben een heel breed assortiment, uniek in Nederland. Met de verhuizing is onze bereikbaarheid bovendien verbeterd nu we vlak aan de Westenholterallee zijn gevestigd.”


De aannemerij kan op de Zwolse vestiging ook terecht voor het bedrukken van werkkleding, een sleutelservice, een platenzaag, een aanhangerservice en een klaarzetservice. “Te veel om op te noemen eigenlijk”, vervolgt Reijnen. “Bovendien hebben we een uitgebreide en complete webshop, waarmee we vooroplopen in Nederland. We willen onze klanten volledig ontzorgen. Als ze bijvoorbeeld een deur kopen, kunnen ze hier ook terecht voor het deurbeslag en het hang- en sluitwerk. En bestellingen die vóór 14.00 uur worden gedaan, zijn de volgende dag bij de klant. Bedrijven kunnen tussen 07.00 en 17.00 uur hun bestellingen ook halen. En als het er extra snel moet zijn, is er in overleg veel mogelijk. Moet er een levering worden gelost op hoogte? Kan allemaal! Kortom, de aannemer hoeft eigenlijk nergens anders meer naartoe,” lacht Reijnen.

Stiho bouwplein
Botterweg 10
8042 PA Zwolle
(038) 425 85 00
stihozwolle@stiho.nl
www.stiho.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo