<< Ga terug

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle heeft zomeraanbieding

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle heeft zomeraanbieding

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle bij winkelcentrum de Aa-landen heeft voor ieder wat wils. Voor jong en oud zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er voor de kleintjes instuif, jeugdtrainingen, maar ook verjaardagfeestjes.

Gediplomeerde squashinstructeurs helpen sporters er bij het verhogen van hun squashniveau. Zij kunnen met de interne laddercompetitie ook strijden tegen clubgenoten. Daarnaast zijn er diverse groepslessen, waaronder pilates, spinning als ook voor mensen met de nodige levenservaring. Zo is er een groepsles gericht op de ‘oudere’ sporter die graag in beweging blijft en zijn of haar conditie op peil wil houden. Na afloop staat er een gratis kop koffie klaar.

Wie liever wil fitnessen, begint met een intake. Dan wordt een fitnessprogramma op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke voorkeuren. Met dit programma traint men doelgericht, verantwoord en merken de sporters dat ze resultaat boeken.

Squash & Cardiofit centrum is de hele zomer open, terwijl andere sporten een zomerstop hebben. Het centrum heeft deze zomer twee speciale aanbiedingen om calorieën te kunnen verbranden. Wie energie kwijt wil op de squashbaan, kan met een ingevulde coupon een uur lang squashen in de daluren. Dit kost slechts 10 euro, inclusief materiaalhuur. Naast het squashen kan men ook meedoen met één van de groepslessen. Zo biedt het centrum boksfit training, pilates, spinning en nog genoeg andere groepslessen. Deelnemers betalen hiervoor 2,50 euro.

Naast bovenstaande aanbiedingen heeft Squash & Cardiofit centrum ook deze zomer weer een zomeractie. Met de zomeractie kan men vanaf 69 euro drie maanden onbeperkt sporten.

Ga voor meer informatie naar www.squashzwolle.nl of bel of mail: (038) 454 84 85, info@squashzwolle.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo