De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Second Opinion-weken bij Pals Opticiens

Second Opinion-weken bij Pals Opticiens
Redactie: Zakelijke redactie

Gert Schonewille van Pals Opticiens in Zwolle heeft ze regelmatig in de zaak: mensen die een bril hebben gekocht bij een andere winkel en sindsdien rondlopen met klachten als moeilijk focussen, langdurige hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of een verminderde concentratie.

“We vinden het wel zo fair als de opticien die de bril heeft verkocht een kans krijgt om het probleem op te lossen, maar als dat stadium al is gepasseerd, voorzien we de klant graag van advies.”

Om dat nog beter en aantrekkelijker te kunnen doen, heeft Pals Opticiens nu samen met glasleverancier Rodenstock, de Second Opinion weken georganiseerd. Tijdens deze weken wordt in de winkel een gratis state-of-the-art oogmeting, uitgebreide brilcontrole met aansluitend advies aangeboden. Alleen tijdens de Second Opinion Weken krijgen klanten bij aankoop van een nieuwe set Rodenstock glazen het tweede glas gratis, waardoor hun investering bij de andere winkel toch nog iets heeft opgeleverd.

Mochten nieuwe glazen nodig zijn, dan kunnen die binnen een week na bestelling binnen zijn. Rodenstock is een hoogwaardig merk waar Pals Opticiens zeer goede ervaringen mee heeft. “We zijn dan ook blij dat we samen met de fabrikant deze actie kunnen aanbieden.”

De Second Opinion weken lopen van dinsdag 12 november tot en met zaterdag 23 november. Mensen die niet comfortabel kijken door hun huidige brillenglazen en daar onderzoek naar willen laten doen, kunnen nu telefonisch een afspraak maken voor een second opinion: (038) 455 11 77. De experts van Pals Opticiens staan voor ze klaar.
Zie voor meer informatie www.palsbrillen.nl.