De Swollenaer

Dinsdag, 7 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Schipper Kozijnen steunt in jubileumjaar goed doel

Schipper Kozijnen steunt in jubileumjaar goed doel
Redactie: Erik-Jan Berends

Voor Schipper Kozijnen stond 2019 in het teken van haar vijftigjarig bestaan. Vanwege dit jubileum zijn de klanten steeds vijftig dagen in het zonnetje gezet met een feestelijke jubileumaanbieding.

De laatste ‘vijftig dagen’ zijn ingegaan: tot het eind van het jaar krijgen klanten maar liefst 19,69 procent korting op nieuwe kozijnen.

Schenking

Vijftig jaar Schipper Kozijnen is ook gevierd met zakelijke relaties tijdens ‘De Vrienden van Schipper Live’ op cruiseschip de Jules Verne. Hieraan was een goed doel verbonden. Eind oktober heeft directeur Jurian Tabbers een cheque ter waarde van 5.165 euro overhandigd aan Toine van Bijsterveldt, directeur van De Verbinding. Dit bedrag draagt bij aan de renovatie van het opleidingsinstituut. Veel dove mensen komen moeilijk aan werk en hebben moeite met het volgen van een reguliere opleiding. De Verbinding biedt als erkend leerbedrijf een eigen opleiding aan.