De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Roos Hoortoestellen vestigt zich in Zwolle

Roos Hoortoestellen vestigt zich in Zwolle
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

“Uit hoortoestellen valt vaak veel meer te halen”, stelt Iskander Roos van Roos Hoortoestellen. Als eerste zelfstandige audicien in Zwolle heeft hij een winkel geopend aan de Kerkstraat.

Naast alle ketens, kunnen klanten voortaan dus bij Roos Hoortoestellen terecht. “We nemen de tijd voor onze klanten, luisteren goed naar ze en bieden ze de juiste aanpassing”, belooft Roos. “Bij ons kunnen ze eveneens terecht voor gerenommeerde merken als Philips en Widex voor dezelfde prijs als van standaard hoortoestellen. De klant bepaalt zelf of hij een apparaat kiest dat al dan niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.” De eigenaar wil zich door het leveren van kwaliteit bij het aanmeten van hoortoestellen en met personeel dat kennis heeft en professioneel is onderscheiden van andere bedrijven. ‘Het kan allemaal stukken beter in de hoorzorg’, is zijn overtuiging. “We hebben afspraken met alle zorgverzekeraars en regelen met hen alles voor onze klanten. Ook kunnen wij gaan spreken over twee maanden proeftijd, maar dat is wettelijk bepaald door de zorgverzekeraars. Onze visie is dat we kiezen voor het beste resultaat voor onze klant. De klant bepaalt toch zelf hoe die wil horen. Verder sluiten wij randapparatuur thuis aan en gaan we zo nodig op huisbezoek.” Tot het einde dit jaar heeft de nieuwe Zwolse audicien een actie waarbij de klant vijf jaar lang gratis batterijen krijgt. Roos: “Wij nodigen graag de mensen uit Zwolle uit om langs te komen voor meer informatie of een vrijblijvende hoortest. Wanneer mensen al hoortoestellen hebben en niet tevreden zijn dan zien wij ze ook graag. Wij passen de toestellen waar mogelijk aan en doen dit geheel kosteloos. Een afspraak maken kan altijd en kost niets.”

Roos Hoortoestellen
Kerkstraat 41
8011 RV Zwolle
(038) 303 55 91