<< Ga terug

Profiteer van tot wel 4.000 euro voordeel bij Renault-dealer Oving

Profiteer van tot wel 4.000 euro voordeel bij Renault-dealer Oving
Foto: Richard Tennekes

Tijdens de Salon de Promotion bij Autobedrijf Oving kunnen klanten profiteren van voordeel dat kan oplopen tot wel 4.000 euro. De actieperiode loopt en met 30 september 2019.

“Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault aan te schaffen”, adviseert Jan Velthuis, commercieel directeur bij Oving. “Wij bieden nu extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan het voordeel berekenen op www.renault.nl.”

Modellen

Klanten kunnen zich bij Autobedrijf Oving laten verrassen over de complete range modellen. Velthuis: “Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter. Wordt het de Renault Captur, een modieuze SUV waarmee je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert? Of wat te denken van de nieuwe Renault Kadjar of de nieuwe Renault Twingo? Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter. Dus is er altijd een Renault die bij jouw leven past.”

Nieuwe Clio

En er is meer. Velthuis noemt bijvoorbeeld de stoere nieuwe Renault Clio. “Nu completer dan ooit en is natuurlijk ook te bewonderen bij Renault-dealer Oving.”

Autobedrijf Oving

Bisschop Willebrandlaan 66

8021 GA Zwolle

(038) 455 44 50

www.oving.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo