<< Ga terug

Praktijk ‘Je Lacht’ geeft energie, rust en ruimte

Praktijk ‘Je Lacht’ geeft energie, rust en ruimte

Wie rust en ruimte in het hoofd wil en toe is aan meer energie en verandering, is welkom in praktijk ‘Je Lacht’ van Gabriella Wilmink. Ze helpt ambitieuze vrouwen die last hebben van slapeloosheid, keuzestress en te veel (werk)druk, om los te laten. De eigenaresse van de praktijk is ervaringsdeskundige.

“Na mijn burn-out heb ik besloten om het vak ICT achter me te laten. Vanuit die mannenwereld weet ik heel goed wat een vrouw met prestatiedwang meemaakt. Tot mijn burn-out ging ik gewoon door. Net zolang tot ik neerviel. Nu ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. En als overlevingscoach help ik andere vrouwen.”

Wie veel ballen in de lucht moet houden, heeft waarschijnlijk last van keuzestress en slapeloze nachten. Gabriella: “Je wilt weer jezelf zijn. Maar hoe doe je dat? Ontspanning helpt.” Bij de praktijk kan men terecht voor een energetische behandeling en niet zomaar een. Gabriella is gecertificeerd Access Bars® Facilitator.


“De Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd, die door ze zachtjes aan te raken, oude emoties, beperkingen, overtuigingen en ballast kunnen ontladen”, legt Gabriella uit. “Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd, waardoor je andere inzichten krijgt. Tijdens de behandeling is het stil, zodat jij kunt ontspannen en genieten van een heerlijk hoofdmassage.“
Wie toe is aan nieuwe inzichten en ontspanning bezoekt de site van de praktijk en neemt contact op: https://www.jel8.nl/.

“Als je alles wat niet werkt in je leven met je logische verstand had kunnen oplossen, had je dat dan niet allang gedaan?” – Gabriella Wilmink.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo