<< Ga terug

Pals Opticiens biedt revolutionair precieze oogmeting

Pals Opticiens biedt revolutionair precieze oogmeting

Pals Opticiens aan de Thomas a Kempisstraat ontvangt op 19 en 20 september het Rodenstock team. Het merk heeft op het gebied van oogmetingen de crème de la crème ontwikkeld.

Van veraf lijkt het of de ‘All you need is love’ caravan er aan komt. Echter, deze caravan bevat het allernieuwste revolutionaire oogmeetapparaat van nu: de DNEye Scanner. “Dankzij de DNEye scanner zijn we nu toe aan een derde stap in de ontwikkeling oogmetingen. Tot op heden kon een goede opticien drie oogfouten corrigeren. Dankzij de DNeye scanner, corrigeren we er nu achttien”, meldt Pals Opticiens.

Het resultaat is volledig individuele HD-brillenglazen. Dat zijn glazen met ongekende scherpte en helderheid. Hierdoor hoeven de hersenen zich minder in te spannen om het beeld dat zij binnenkrijgen te corrigeren, waardoor men meer ontspannen kijkt. De meting is een optimale toevoeging naast de oogmeting van de opticien zelf. Wat levert een meting met de DNEye scanner op? “De scanner benut tot 100 procent van het persoonlijke zichtpotentieel, ideaal zicht voor mensen met een cilinder, nachtblindheid wordt gecorrigeerd, maximale details, kleuren en contrast. Vermoeide ogen zijn verleden tijd”, aldus Pals Opticiens.

Alleen tijdens de promotiedagen op 19 en 20 september is de meeting met de DNEye scanner gratis. Bovendien heeft Pals Opticiens ook alleen tijdens deze twee dagen heel veel monturen voor de helft van de prijs. De opticiens werken deze dagen alleen op afspraak. Een afspraak maken, kan telefonisch via (038) 445 11 77 of per mail info@palsbrillen.nl. Pals Opticiens is zelf ook al in het bezit is van een DNEeye scanner. Ze kunnen tijdens deze dagen dus dubbelop meten.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo