De Swollenaer

Dinsdag, 11 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Pals houdt zomeractie zonnebrillen

Pals houdt zomeractie zonnebrillen
Redactie: Erik-Jan Berends

Wie nu bij Pals Opticiens een nieuwe bril koopt, krijgt op het tweede paar glazen meer dan 60 procent korting. Dat betekent dezelfde kwaliteit (zonne) glazen en hetzelfde kijkcomfort, maar dan voor minder dan de helft van het geld.

Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking. Toch blijkt dat 98 procent van alle brillenglazen wereldwijd al jarenlang wordt geproduceerd op basis van de berekening van een 118 jaar oud standaard oogmodel. Als gevolg hiervan draagt slechts 2 procent van de wereldbevolking een bril die exact aansluit bij hun ogen. Dankzij B.I.G. VisionTM van Rodenstock is het nu mogelijk om brillenglazen te maken die zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring. Deze biometrische data maken het verschil. B.I.G. staat voor Biometric Intelligent Glasses. Pals Opticiens onderzoekt ogen met de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock en gebruikt duizenden gegevenspunten om beide ogen exact in kaart te brengen.


Met de zomeractie wordt die zonnebril of beeldschermbril erbij nu wel heel aantrekkelijk. Deze actie, die Pals Opticiens samen met haar glasleverancier Rodenstock mag aanbieden, duurt tot 1 augustus 2020 en geldt voor alle type Rodenstock merkglazen. Maak telefonisch een afspraak voor een veilig bezoek aan de winkel: (038) 455 11 77.

Pals Opticiens

Thomas a Kempisstraat 63

8021 BJ Zwolle

www.palsbrillen.nl