<< Ga terug

Nieuwe autorijschool BijPaulien komt met najaarsactie

Nieuwe autorijschool BijPaulien komt met najaarsactie

Onder de naam BijPaulien is Paulien Schaap-van Baal haar eigen autorijschool begonnen. Voor de maanden september en oktober heeft ze een mooie najaarsactie.

Wie in deze maanden met lessen begint, betaalt voor achttien lessen én het examen 895 euro. De cursisten mogen dit bedrag ook in overleg in termijnen betalen. Als ze gratis rijlessen willen verdienen, delen ze hun eerste rijles openbaar op Facebook of Instagram. Bij afname van het actiepakket krijgen ze dan hun eerste rijles gratis. Met het openbaar delen van de najaarsactie op Facebook en Instagram en het liken van de pagina van BijPaulien verdienen ze nogmaals een gratis les, als ze zelf het actiepakket afnemen. Met deze twee handelingen hebben ze dan dus al twintig lessen plus het examen voor 895 euro. Dit komt neer op 33,25 euro per les inclusief examen.

Bij het aanbrengen van een nieuwe leerling die ook dit pakket afneemt, krijgen cursisten twee gratis lessen: drie nieuwe leerlingen is zes gratis lessen, enzovoort. Hoe fanatieker ze zijn, hoe meer gratis lessen ze verdienen. Binnenkort is Paulien bovendien gecertificeerd faalangst instructrice en in het eerste kwartaal van 2020 ook gecertificeerd autisme en ADHD instructrice.
Snel beginnen kan, want BijPaulien heeft geen wachtlijst. Zie de website voor de verschillende aanvulpakketten. Uiteraard zijn cursisten bij BijPaulien niet verplicht om een pakket afnemen; ze mogen uiteraard ook gewoon losse lessen afnemen à 45 euro. Les nemen kan al vanaf 16,5 jaar en BijPaulien haalt of brengt ze ook op school/werk/sport.

Autorijschool BijPaulien

Thomas à Kempisstraat 130

8022 AC Zwolle

06-186 56 565

www.bijpaulien.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo