De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Nieuw: Autoservice Gebroeders Yildirim desinfecteert uw auto gratis

Nieuw: Autoservice Gebroeders Yildirim desinfecteert uw auto gratis
Redactie: Erik-Jan Berends

In deze tijd van corona-crisis komt Autoservice Gebroeders Yildirim met een wel heel mooie service. Bij een APK of een onderhoudsbeurt krijgt de auto geheel gratis een grondige desinfecteringsbeurt aan de binnenzijde.

“Ook wij willen deze periode zo leefbaar mogelijk houden en elkaar zoveel mogelijk helpen”, is het standpunt van Aladin Yildirim. “Wij willen graag zorgen dat mensen en in het bijzonder de ouderen, de weg weer op durven. De gratis desinfectering houdt in dat de auto wordt uitgezogen, gedesinfecteerd aan de binnenzijde en dat die mooi schoon weer wordt afgeleverd.” De eigenaar vindt dat hij in het bijna veertigjarig bestaan van het garagebedrijf best wat extra’s kan doen. “Ik heb gloednieuwe apparatuur besteld en mijn medewerkers worden speciaal voor dit werk opgeleid. Zij verzorgen eerst de APK en/of de onderhoudsbeurt en gaan daarna een halfuur aan de slag met het schoonmaken en desinfecteren van de auto aan de binnenzijde.”

Voor wie geen tijd heeft om naar de garage te komen, heeft Autoservice Yildirim een gratis ophaal- en wegbrengservice. Verder is het prettig dat het autobedrijf korte wachttijden kent, zodat klanten kunnen rekenen op snelle service.

Zoals klanten al gewend zijn, kunnen automobilisten voor de controle van de vloeistoffen en bandenspanning, altijd gratis en zonder afspraak terecht bij Autoservice Yildirim. Tijdens openingstijden is men er tevens aan het juiste adres voor het wisselen van een kapotte lamp.

Autoservice Yildirim denkt aan alles en altijd tot uw dienst.

Autoservice Yildirim

Nieuwe Deventerweg 30-32

8014 AH Zwolle

(038) 465 19 36