De Swollenaer

Dinsdag, 7 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Niet tevreden over uw hoortoestellen?

Niet tevreden over uw hoortoestellen?
Redactie: Zakelijke redactie

De audiciens van Roos Hoortoestellen gaan samen met u door totdat wij het optimale geluid voor u hebben gevonden!

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek wordt er beoordeeld wat u specifieke wensen zijn en kijken wij onder welke omstandigheden u de hoortoestellen het meest gebruikt. Daarna gaan we verder in op welke problemen u heeft met uw hoortoestellen.

Ook zullen wij tijdens dit kennismakingsgesprek uw oren en trommelvlies bekijken en deze opnieuw testen met de nieuwste moderne meetapparatuur. Dit doen wij onder andere in onze speciale geluidscabine. Wij doen diverse testen met onder andere een hoofdtelefoon, maar ook spraak testen. Deze testen zullen onze goed opgeleide triage audiciens doen.

Na dit tweede gedeelte gaan we met speciale meetapparatuur bij uw trommelvlies de werking van uw eigen hoortoestel testen. Vervolgens worden de hoortoestellen zo precies mogelijk op uw gehoor ingesteld. Iedere aanpassing van hoortoestellen wordt telkens met speciale meetapparatuur gecontroleerd totdat het meest optimale geluid voor u gevonden is. Hierbij merken wij wel op dat het soms ook even wennen is na zo een aanpassing. U kunt dan thuis in uw eigen situatie de toestellen gaan uitproberen. Draag de toestellen vooral veel, dan went u het snelst er aan. Na een proefperiode bekijken wij samen met u of u nu meer tevreden bent met uw hoortoestellen. Of dat er nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden.

Wilt u meer profijt van uw hoortoestellen, een deskundig advies, ervaren hoe u hoort met misschien andere toestellen, meld u dan aan voor een gratis advies. U kunt hiervoor telefonisch of via zwolle@rooshoortoestellen.nl een afspraak met ons maken. Dan maken wij tijd vrij om uw huidige toestellen te verbeteren.

Roos Hoortoestellen
Kerkstraat 41, Zwolle
(038) 303 55 91