<< Ga terug

Mondzorg Centrum Overtoom biedt alle mondzorg onder één dak in Stadshagen

Mondzorg Centrum Overtoom biedt alle mondzorg onder één dak in Stadshagen

Met Mondzorg Centrum Overtoom, dat in de zomer van 2018 haar deuren heeft geopend, heeft Stadshagen een tandartspraktijk die meerdere specialismes onder één dak aanbiedt.

Cliënten kunnen hier bijvoorbeeld als enige praktijk in Stadshagen terecht voor orthodontie. Ook biedt het centrum algemene tandheelkunde en mondhygiëne aan. Tevens is het team gericht op kinderen en patiënten met angst. Dit blijkt ook uit het certificaat ‘De Lieve Tandarts’ dat deze tandartspraktijk ook voor 2019 heeft gekregen. Eigenaar Nasrin Wiersma-Malakian is ook werkzaam in het centrum. “Doordat wij meerdere specialismes onder één dak bieden, kunnen wij intramuraal collegiaal overleg plegen. Hierdoor hoeven we bijvoorbeeld een patiënt voor een beugel of een kind/volwassene met angst niet naar een andere praktijk door te verwijzen. Dit is niet alleen erg prettig voor de patiënt, maar ook voor ons als behandelaars aangezien je kennis over de algehele mondgezondheid van een patiënt een stuk vollediger wordt.”

De intake bij Mondzorg Centrum Overtoom aan de Overtoom 51 is iets anders dan bij reguliere tandartspraktijken. “Wij zetten erg in op preventie en besteden daarom extra aandacht aan het behoud van het gebit en de algehele mondgezondheid. Ons motto is dan ook: beter voorkomen dan genezen. Juist daarom vinden wij de persoonlijke wensen van onze patiënten erg belangrijk en besteden wij hieraan extra aandacht tijdens de intake”, aldus de eigenaar.

Omdat de meeste gaatjes in de kinder- en jeugdperiode ontstaan, is het team extra gericht op preventie bij kinderen. Wiersma-Malakian: “Kinderen gaan bij ons al op jonge leeftijd met de ouders mee om zo te wennen aan de praktijk, de stoel en de behandelaars.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo