De Swollenaer

Maandag, 10 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Mazda presenteert de renstal van Freeroad

Redactie: Erik-Jan Berends

Freeroad, dé Mazda-dealer van Midden-Nederland, heeft voor zondag 6 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een speciaal Freeroad X Event bij Alice Eventing School in Biddinghuizen georganiseerd.

Bijzondere aanleiding voor dit evenement is de familie-uitbreiding binnen de Mazda-renstal. Het nieuwe geluid van de Mazda CX-30 en de revolutionaire zuinige Skyactiv-X motor, die deze dag als schoonheid onder de motorkap van de eveneens nieuwe Mazda3 aanwezig is, zullen de hoofdrol opeisen. “Mazda heeft veel te melden dit jaar en we zijn er trots op om dat te delen met onze omgeving”, aldus Tim Brandt en Oscar van Veen, eigenaren van Freeroad. Behalve de nadere kennismaking met de Mazda renstal kunnen bezoekers een Driving Experience beleven in de modellen, want vanzelfsprekend is ook de iconische Mazda MX-5 voor een rijbeleving beschikbaar en kan men ervaren hoe krachtig de Mazda CX-5 is.

De locatie in Biddinghuizen is bewust gekozen, gelegen tussen de beide vestigingen van Freeroad in Almere en Zwolle. De accommodatie aan de Mosselweg is de thuisbasis van Olympisch ruiter en Freeroad-ambassadeur Alice Naber-Lozeman die maar wat graag deelgenoot is van het evenement. “Al was het alleen maar om mijn liefde voor de mij ter beschikking gestelde Mazda CX-5 met bijpassende paardentrailer te tonen”, aldus Alice.

Het Freeroad X Event belooft een enerverende dag te worden voor het hele gezin met entertainment voor de kinderen, lekkere versnaperingen op het terrein en natuurlijk een masterclass eventing.

Gratis aanmelden kan via info@freeroad.nl.