De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Maja Jeffkins biedt voorjaarscursus ‘Psychologie & Intuïtie’

Maja Jeffkins biedt voorjaarscursus ‘Psychologie & Intuïtie’
Redactie: Erik-Jan Berends

Drs. Maja Jeffkins begint op maandagavond 27 mei in het Campanile Hotel een speciale cursus voor vrouwen met als titel: ‘Psychologie & Intuïtie’.

“Om-denken, loslaten, ‘spirituele wetten’ waar je vrolijk van wordt, wetenswaardigheden om je intuïtie te versterken, de kracht van dankbaarheid, relativeren, met een kwinkslag een negatieve situatie positief maken en ‘Mindful leven’ zijn maar enkele van de vele onderwerpen die aan de orde zullen komen”, vertelt Maja. De cursusdata zijn maandagavond 27 mei, 24 juni, 26 augustus en 19 september van 19.45 tot 21.45 uur in Het Campanile Hotel aan de Schuttevaertkade 40. De deelnamekosten zijn 95 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname. Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil hebben, kan geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins: (010) 234 45 54 of kijken op www.praktischepsychologie.nl.