De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Maggy Anthonijsz, hypnotherapeut & stresscounselor organiseert een groepsgesprek "Van zelfliefde naar innerlijke kracht"

Maggy Anthonijsz, hypnotherapeut & stresscounselor organiseert een groepsgesprek
Ingezonden door: Maggy Anthonijsz

"In gesprek met....."

Stress neemt steeds toe door het jachtig leven.Je past je aan aan de hectiek van de samenleving. Je moet/ wilt voldoen aan de verwachtingen die anderen van je hebben. Door het voortdurend willen “pleasen” verlies je je eigenheid, je authenticiteit. Zelfwaardering is het meest belangrijk aspect in het leven. Vanuit respect voor jezelf,van jezelf houden en zelfcompassie ontstaat zelfvertrouwen. Het beïnvloedt het opvoeden, je werk, je gezondheid, je financiële situatie, je relaties. Het geeft je vertrouwen in het leven, je straalt positieve energie uit,waardoor je succesvol kunt zijn in het leven.Uiterlijk succes is een resultaat van innerlijke groei. Vanuit innerlijke kracht ervaar je veel minder stress.

Laat je jouw leven door anderen bepalen, moet je overal aan voldoen? Heb je het gevoel dat men je niet respecteert als je "nee" zegt? Voel je je dan schuldig of niet gewaardeerd? Wil je je eigenheid behouden, leren geloven in je kracht, leren jezelf lief te hebben en te respecteren?

Ik nodig je graag uit om onder mijn begeleiding "in gesprek" te gaan met een groep van maximaal 8 personen met als thema “Van zelfliefde naar innerlijke kracht”. Om van gedachten te wisselen, ervaringen te delen, te herkennen en te leren van elkaar.

Datum: dinsdagavond 18 juni 2019 Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Health Innovation Park, Dr. Stolteweg 76 - 82 , gebouw Galilei (oranje pui), 8025 AZ Zwolle

Ik vraag voor deze bijeenkomst inclusief syllabus een bijdrage van 15,00 euro. Wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via T: 0633373967, E:info@kitahypnosis.nl of je kunt ook kijken op mijn website www.kitahypnosis.nl

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten, je bent van harte welkom! Vanaf 19.00 uur staan de thee en koffie klaar.