De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Laatste showroomkeukens gaan bij Satink Keukens en Badkamers in de uitverkoop

Laatste showroomkeukens gaan bij Satink Keukens en Badkamers in de uitverkoop
Redactie: Erik-Jan Berends

In de showroom van Satink Keukens en Badkamers staan nog twaalf showroomkeukens die tegen absolute bodemprijzen worden aangeboden. Wie zijn of haar slag wil slaan en een voordelige merkkeuken in huis wil hebben, heeft nu dé kans.

De diverse merkkeukens staan kant en klaar voor de kiene koopjesjagers. De showroomkeukens zijn ook via de site http://www.satink-zwolle.nl/showroomkeukens te zien. De showroomkeukens moeten plaatsmaken voor de nieuwe collectie keukens, waarvan er inmiddels elf bij Satink zijn te bewonderen. “We willen graag weer het nieuwste van het nieuwste kunnen presenteren”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. Bij de nieuwe keukens geniet de Next125 momenteel grote populariteit. “Klanten gaan tegenwoordig voor dunne werkbladen”, weet Plekkenpol. “Maar bij de Next125 zijn het vooral de hoge onderkasten die het verschil maken: ze zijn dieper en bieden dus meer ruimte. Dat is mogelijk doordat de onderkasten 87,5 centimeter hoog zijn in plaats van de altijd gangbare 78 centimeter. Dat is mogelijk dankzij een veel minder hoge plint.”

Satink Keukens en Badkamers is scherp op haar serviceverlening en dat werpt zijn vruchten af. Met trots vertelt de bedrijfsleider dat klanten het bedrijf waarderen met een 9,4. “We krijgen dan ook prachtige reviews op Klantenvertellen. Sinds kort is onze service niet meer centraal geregeld, maar filiaal gebonden. Dat betekent dat we nog dichter op de klant zitten en zo een hoog niveau kunnen garanderen.”

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl