<< Ga terug

Laagdrempelig uitzendbureau Nedflex neemt werkzoekenden serieus

Laagdrempelig uitzendbureau Nedflex neemt werkzoekenden serieus

Uitzendbureau Nedflex Zwolle heeft op 1 mei haar deuren geopend aan de Newtonweg op bedrijventerrein Marslanden D.


“We onderscheiden ons door de huiskamersfeer In ons totaal vernieuwde pand en de daarmee gepaard gaande open en transparante sfeer”, vertelt Nico Buitink, samen met Grietje Sluis, eigenaar van de Zwolse vestiging. De persoonlijke aanpak begint al bij het eerste contact. Buitink: “Ieder kandidaat nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we wat die persoon precies wil, maken we een goed profiel en kunnen we zodoende gericht zoeken.” Nedflex Zwolle is aangesloten bij Nedflex Alkmaar en behoort tot de top vijf grootste uitzendbureaus in Nederland. Ze beweegt zich over alle branches en werkt in deze regio met name veel samen met landbouworganisatie LTO en de horeca. De keuze voor een kantoor in de Marslanden is ook geen toeval. “We zijn gemakkelijk bereikbaar per auto en we zitten hier tussen allemaal potentiële klanten”, motiveert Buitink.
“Verder zijn we op deze locatie verweven met Unitec Group specialistische reiniging, waardoor we samen een vuist kunnen vormen
voor Zwolle.” Naast het uitzendwerk is Nedflex erg actief in payrolling. “Dat betekent dat we voor veel kleinere bedrijven activiteiten als loonadministratie, uitvoering van de cao’s en de administratie kunnen overnemen. Voor de werkgever betekent dit dat hij zich kan richten op de uitbreiding van zijn activiteiten en anderzijds betekent het voor veel werknemers een stukje zekerheid”, legt Buitink uit. Nedflex werkt verder nauw samen met het UWV en onder meer integratiebedrijf EEGA in Deventer.


Nedflex Zwolle
Newtonweg 1, Zwolle
(038) 337 50 70
www.nedflex.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo