<< Ga terug

Koops Bedden biedt dit najaar veel voordeel

Koops Bedden biedt dit najaar veel voordeel

Nu de bladeren langzaam van de bomen beginnen te vallen en we de zomer achter ons laten, is Koops Bedden erg druk geweest om haar showroom aan de Rondweg 72 in Wezep opnieuw in te richten voor het najaar.

“Nu de avonden langer worden en de temperatuur weer daalt, is het de ideale gelegenheid om iets met de slaapkamer te doen. Wij kunnen daarbij helpen”, zegt Ente Bosma sr, één van de zeven slaapadviseurs van Koops Bedden. “Door onze jarenlange ervaring hebben wij een geheel eigen succesvol slaapadvies ontwikkeld met de daarbij horende collectie van onder meer boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens. Dankzij de samenwerking met voornamelijk Nederlandse fabrikanten hebben we snel contact voor aanpassingen en service. Zo kunnen we een zo goed en natuurlijk mogelijk ligcomfort en een gezonde nachtrust garanderen.”

Koops Bedden heeft twee grote huismerken: Sleep & Dream en Royal Dream. Bosma sr.: “Deze huismerken zijn niet alleen onderscheidend door design, maar vooral in comfort en duurzame materialen.” Nieuw bij Koops Bedden zijn de boxsprings van het Nederlandse topmerk Auping, uniek in uitstraling en design. Verder heeft de slaapspecialist als enige in Nederland met het wereldmerk Tempur de afspraak dat ze tot en met 29 september 50 procent korting mag geven op het tweede artikel.

Bovendien heeft Koops Bedden de komende dagen extra voordeel op dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, boxsprings, matrassen en houten ledikanten. Wie niet in staat is zelf naar de zaak te komen, kan gebruikmaken van de haal- en brengservice van Koops Bedden.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

Zondags geslotenOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo