De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Knigge Mediation: Voorkom vechtscheiding

Knigge Mediation: Voorkom vechtscheiding
Advertorial

Scheiden met een mediator is alleen bedoeld voor stellen die nog goed met elkaar kunnen overleggen. Dat denken veel mensen, maar niets is minder waar vertelt Monique Knigge, echtscheidingsmediator uit Zwolle:

“Juist als stellen niet meer goed met elkaar kunnen praten door alle emoties die horen bij een scheiding, is mediation belangrijk om niet nog verder met elkaar in conflict te komen. Het is wel belangrijk dat beide partners de wil hebben om uiteindelijk tot oplossingen te komen. Het gaat er bij mij aan tafel niet altijd gezellig aan toe, maar juist door een neutrale partij aan tafel te vragen lukt het bijna altijd om een scheiding naar tevredenheid van beide partijen af te ronden”.


Monique Knigge, familiemediator

“Als professionele en neutrale familiemediator kijk ik goed naar de wensen van u en uw partner. En als u samen kinderen hebt, wat in hun belang de beste afspraken zijn.

Samen werken we aan afspraken en oplossingen waar u beiden achter kunt staan. We kijken goed naar wat de juridische, fiscale en financiële consequenties van uw keuzes zijn. Zo kunt u met een goede start uw “nahuwelijk” in! Ik ben MfN Register- en familiemediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.”

Knigge Mediation voorkomt vechtscheiding

Neem contact met me op. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
Meer informatie over mij en mijn werkwijze is te vinden op www.kniggemediation.nl

Knigge Mediation, Maaslaan 65 in Zwolle.