De Swollenaer

Dinsdag, 11 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Klanten Slomp & De Graaf blij met versoepeling protocol

Klanten Slomp & De Graaf blij met versoepeling protocol
Redactie: Erik-Jan Berends

Goed nieuws: Onafhankelijk en erkend Hypotheekadvies (SEH) kan nu veilig & persoonlijk op kantoor of bij u thuis. René ter Bruggen en Bert Slomp zijn blij dat Slomp & De Graaf haar deuren weer heeft geopend om klanten weer persoonlijk het beste hypotheekadvies te bieden.

René ter Bruggen aan het woord: “Zomaar een hypotheekrente van 0,99% bieden…dat kan elke adviseur roepen” Maar…... een huis kopen, je thuis voelen, dat doe je niet voor de korte termijn! Je kiest daarom bewust voor het beste hypotheekadvies van Slomp & De Graaf. Over 10 jaar wil je ook nog de hypotheek kunnen betalen en fijn leven. Ook als het financieel minder gaat of er tussentijds veranderingen komen.

Je verleden en je huidige situatie spelen een rol. Is er sprake van scheiding, restschuld, overwaarde, schenking, starterslening, bijleenregeling, NHG of BKR? Heb je een flex-baan, ben je ZZP-er, starter of overstapper? Erg complex en tijdrovend. Wij helpen je graag en goed. Geldverstrekkers vragen veel en moeten voldoen aan wettelijke eisen en bancaire regels. Jij hebt gelukkig de ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseur van Slomp en De Graaf. Je krijgt hulp, hij staat naast je, adviseert goed en kent je risico’s, ook voor de lange termijn.

Bert Slomp licht toe: Hypotheek is een belangrijk deel van je totale financiële toekomstplanning. Familiebedrijf Slomp & de Graaf helpt al 40 jaar bedrijven en particulieren met verzekeringen, pensioenen, hypotheek, fiscaliteit en bankzaken. Tijdelijk geven we nieuwe relaties nu € 150 korting op volledig hypotheekadvies en bieden daar bovenop een kosteloze second opinion aan van het huidige verzekeringspakket.

Klanten waarderen Slomp & De Graaf op Advieskeuze.nl met het mooie cijfer 9,9 Maak je hypotheekafspraak op: https://www.slomp-degraaf.nl/hypotheek/advies of bel: 038 – 453 46 90 Het eerste hypotheek intakegesprek is zonder kosten.

Zorgeloos wonen met een betaalbare hypotheek, ook later? Loop binnen voor koffie en advies.

Willemskade 16Nieuwstraat 8
ZwolleHasselt
Tel: 038 4534690Tel: 038 477 1454

slomp-degraaf.nl


RegioBank Hasselt & Zwolle deuren weer open

Jacolien is blij dat ze weer nieuwe en bestaande bankrelaties weer persoonlijk kan begroeten en helpen. “Het is best even wennen aan de nieuwe 1,5 meter norm maar de cliënten begrijpen het. Hoe mooi is het om ouders weer te helpen om voor jonge kinderen een Zilvervlootrekening te openen die goed rendeert.

Gerian vult aan: “Wij blijven gewoon in Hasselt en Zwolle om je persoonlijk vooruit te helpen met spaarrekeningen, betaalrekeningen voor volwassenen en kinderen” RegioBank is bekend van de positieve waardering consumentenbond en wordt erg goed gewaardeerd door klanten


RegioBank Hasselt & Zwolle zijn blij met de positieve ontwikkelingen en verwelkomen cliënten weer met plezier. Ook kun je nog kiezen voor de telefonische of video-hulp van onze adviseurs. Om stil te staan bij de opening bieden we tijdelijk € 25,= bij het overstappen met de betaalrekening en het benutten van onze gratis overstapservice. Zo heb je géén zorgen over je overstap en geniet je voordelen. Van geboorte tot studietijd is een Zilvervloot- en JongWijsrekening openen nog steeds bijzonder aantrekkelijk.

Informeer voor uw RegioBankzaken bij:
RegioBank Zwolle, Willemskade 16, 038 – 453 4690 of
RegioBank Hasselt, Nieuwstraat 8, 038 – 477 1454
https://www.slomp-degraaf.nl/regiobank


“Coronatijdperk zorgt voor nieuwe financiële risico’s & nieuw financieel advies”

Directeur Mathijn Slomp (RC): “Natuurlijk bieden we veilige TELE- en VIDEO-consulten aan bedrijf en particulier. Toch ligt onze kracht in persoonlijk maatwerkadvies voor de MKB-er, ZZP-er en particuliere relatie. Daarom zijn we blij dat we veilig persoonlijk financieel advies geven en weer open zijn. Deze moeilijke tijd vraagt om risico- en kostenbeheersing voor bedrijven en particulieren. Onze unieke nieuwe aanpak, gebaseerd op risicobeheersing en 40 jaar ervaring, helpt de particulier en de ondernemer zijn financiële risico’s beheersen. Verzekeren is een oplossing voor financiële risico’s die je niet zelf kunt of wilt dragen.

We zijn erg goed in zakelijke verzekeringen, denk aan inkomens- en schadeverzekeringen.
Zakelijk financieel advies? Bel voor een vrijblijvende afspraak: 038 – 453 46 90
of kijk op: https://www.slomp-degraaf.nl/zakelijk/advies

Particulier financieel advies? Bel voor uw afspraak: 038 – 453 46 90
of kijk op: https://www.slomp-degraaf.nl/particulier/advies

Expert Inkomensrisico’s, adviseur Maurice Zieleman (RADI) Verzuim, risico & menselijke maat:

“Over het risico verzuim kan ik wel een boek schrijven. Elke sector, elk ziektegeval heeft zijn unieke karakter. De Wet verbetering Poortwachter controleert dat werkgevers en werknemers er alles aan doen om langdurig verzuim tegen te gaan. Het gevaar van doorgeschoten –politiek gedreven– regelgeving, is bureaucratische besluitvorming. Mijn wens is dat de menselijk maat weer leidend wordt. Gezond verstand gebruiken om het met elkaar goed te regelen. Een verzuimverzekering is een goede pleister om het bloeden tegen te gaan; een slot op de deur”. Of de verzuimverzekering duur is, beoordeel je in de context van het bedrijf; Maatwerkadvies!

Maatwerk zorgt voor verbetering & besparing. In de praktijk zie ik dat het echt vaak beter kan. Persoonlijk advies op maat is nu weer mogelijk, ook voor uw verzuimrisico en verzekering. Maak een afspraak op: https://www.slomp-degraaf.nl/zakelijk/advies of bel: 038 – 453 46 90