De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Hypotheekrente 0,99 procent – ‘Dat lukt elke hypotheekadviseur!’

Hypotheekrente 0,99 procent – ‘Dat lukt elke hypotheekadviseur!’
Redactie: Zakelijke redactie

Maar… een huis kopen, je thuis voelen, dat doe je niet voor de korte termijn! Je kiest daarom bewust voor het beste maatwerkadvies van Slomp & De Graaf.

Over 10 jaar wil je ook nog de hypotheek kunnen betalen en fijn leven. Ook als het financieel minder gaat, of als er tussentijds veranderingen komen. Je komt verder met ons advies. Jouw hypotheek is onderdeel van je persoonlijke financiële toekomstplan.

Je verleden en je huidige situatie spelen ook een rol. Is er sprake van scheiding, restschuld, overwaarde, schenking, starterslening, bijleenregeling, NHG of BKR? Heb je een flex-baan, ben je ZZP-er, starter of overstapper? Erg complex en tijdrovend. Onze expert helpt je graag en goed. Geldverstrekkers vragen veel van je en moeten voldoen aan wettelijke eisen en regels. Jij hebt gelukkig de ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseur van Slomp en de Graaf. Je krijgt hulp, hij staat naast je, adviseert goed en kent je risico’s, ook voor de lange termijn.

Klanten waarderen Slomp & de Graaf via Advieskeuze.nl met rapportcijfer 9,5 ! Je profiteert daarom van 250 euro korting als wij je hypotheekadvies verzorgen.


Wil je zorgeloos wonen met een betaalbare hypotheek, ook voor later? Loop binnen voor koffie en advies, of meld je aan via slomp-degraaf.nl.

Willemskade 16
Zwolle

Tel: 038 453 4690

Nieuwstraat 8
HASSELT
Tel: 038-4771454

slomp-degraaf.nl