<< Ga terug

HJ Witgoed, sterk in tweedehands

HJ Witgoed, sterk in tweedehands

Het succes van de handel in tweedehands witgoed op Marktplaats was voor Hans en Jolanda Kroes aanleiding een eigen zaak te openen aan de Thomas a Kempisstraat. "Mensen kopen hier gemakkelijker, omdat we drie maanden garantie op draaiende onderdelen geven."

Er is vooral veel vraag naar A-merken als Bosch, AEG en Miele, vertelt Jolanda Kroes. "We betrekken de apparatuur van fabrieken en leasemaatschappijen. Die kijken ze voor levering aan ons al goed na. Hier doen we dat nog eens over en met wasmachines draaien we eerst nog complete programma's voordat de machine in de winkel komt." Klanten kunnen bij HJ Witgoed terecht voor alle soorten witgoed als wasmachines, drogers, gasfornuizen, magnetrons, strijkijzers en koffiezetapparaten. Hans en Jolanda Kroes vinden het belangrijk zich vooral in te zetten voor minima en mensen met een laag budget. Daarom is het ook mogelijk de apparatuur in termijnen te betalen, zonder rente. De bezorging in Zwolle is gratis.

Naast de verkoop van witgoed, is HJ Witgoed ook pas begonnen met een wasservice. Klanten kunnen hun vuile was laten wassen, drogen, vouwen en eventueel strijken. Ook hier een zeer voordelige service, waarvan vooral ouderen, studenten en alleenstaanden gebruikmaken.

HJ Witgoed is dagelijks geopend van  9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Eventueel kan men er op afspraak ook buiten openingstijden terecht.

HJ Witgoed

Thomas a Kempisstraat 93

8021 BL Zwolle

06-491 28 361

www.hjwitgoed.nl

 

 Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo