De Swollenaer

Vrijdag, 10 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Het plaatsen van zonnepanelen blijft aantrekkelijk!

Het plaatsen van zonnepanelen blijft aantrekkelijk!
Redactie: BrugMedia

Wist u dat u bij Schreuder BV ook terecht kunt voor het leveren en monteren van zonnepanelen? Nu de overheid de salderingsregeling tot 2023 heeft verlengd, blijft de aanleg van zonnepanelen extra aantrekkelijk. Allround installatiebedrijf Schreuder BV kan geïnteresseerden daarover goed informeren.

Actieprijs voor lezers van weekblad de Swollenaer, geldig tot juli 2019.De salderingsregeling houdt in dat het geld dat de zonnepanelen opleveren, volledig wordt verrekend met de geleverde stroom. Bovendien kan men bij de aanschaf de btw terugvragen. Wie besluit zonnepanelen te plaatsen, kan de investering zodoende al tussen de zes en acht jaar terugverdienen.

Schreuder BV adviseert ook graag over het leveren en plaatsen van de diverse soorten panelen. Die zijn in verschillende kwaliteiten en prijsklassen leverbaar. Het meeste rendement leveren de zonnepanelen geplaatst op het zuiden, maar ook op het oosten en westen gerichte daken kunnen geschikt zijn. Voor de optimale oplossing en offerte komen de specialisten van Schreuder BV altijd eerst kijken. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen is ongeveer 25 jaar. Plaatsing is bijna altijd binnen een dag geregeld. De panelen komen op het dak te liggen. Daarnaast wordt de voeding in de meterkast uitgebreid en wordt een omvormer geplaatst. Schreuder BV levert zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

*) Vaste prijs voor een standaard goed bereikbaar schuin pannendak, twee rijen van vijf panelen vraag naar de voorwaarden – Schreuder BV doet altijd eerst een schouw op afspraak waarna we de definitieve prijs opmaken.