De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Floor44 gaat voor een optimale verhouding van prijs en kwaliteit

Floor44 gaat voor een optimale verhouding van prijs en kwaliteit
Redactie: Erik-Jan Berends

Vloerenspecialist Floor44 heeft haar deuren geopend aan de Vechtstraat. “Ik ben een échte vloerenman; ik heb altijd met mijn handen gewerkt”, vertelt eigenaar Harm Veijer.

Een goede vloer verdient veel aandacht, vindt hij. “Wij werken daarom vanuit de kernwaarden perfectie, enthousiasme en verantwoordelijkheid. We zijn pas tevreden als alles klopt en het maximale is behaald. Daarbij hebben we oog voor de kleinste details. Perfectie gaat ook over het proces en communicatie. Want bij ons is afspraak gewoon afspraak.”

Aan enthousiasme ontbreekt het ook allerminst bij Floor44. “We zijn gek op ons werk. Zo kunnen we ons helemaal uitleven op ingewikkelde vloeren. Hiervan krijgen we energie. We zijn echte liefhebbers en trots op het resultaat. Hoe groot of klein de klus ook is. Uiteindelijk zijn we ook zelf verantwoordelijk voor alles wat we doen en hoe we dit doen. We gedragen ons hier ook naar. Zijn er problemen, dan lossen we die op.”

Een extra service verleent Veijer aan particulieren die besluiten zelf hun vloer te leggen. “Ik bied altijd aan ze op weg te helpen. Een nieuwe vloer kost veel geld, dan is het toch mooi dat je even een helpende hand krijgt toegestoken.” Over zijn assortiment is Veijer duidelijk. “We zijn niet de goedkoopste, maar ook beslist niet duur. Ik ga voor de optimale prijs/kwaliteitverhouding.” Klanten zijn ook voor renovatie en onderhoud van hun vloer bij Floor44 aan het juiste adres.
De vloerenspecialist is tijdelijk alleen op afspraak open. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Floor44 showroom
Vechtstraat 25
8021 AS Zwolle
06-515 51 557
www.floor44.nl