De Swollenaer

Dinsdag, 7 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

‘Floaten bevordert de gezondheid en geeft rust’

‘Floaten bevordert de gezondheid en geeft rust’
Redactie: Zakelijke redactie

Floaten is drijven op heel zout water in een speciaal ontwikkelde floatroom waar je gewichtloos bent, de temperatuur gelijk is aan je huid en je zintuigen rust krijgen. Zo’n weldadige behandeling is mogelijk bij Zoutkamer Zwolle.

“De zoutkamer werkt goed bij klachten van de luchtwegen en huid”, vertelt Ger van de Put. “Zouttherapie maakt gebruik van een techniek die de sfeer van zoutgrotten en zoutmijnen nabootst met een gecontroleerd therapeutisch microklimaat.” In de zoutkamer van Floaten Zwolle ademen bezoekers geïoniseerde lucht en een natuurlijke droge zoutoplossing in die onmiddellijk wordt vervoerd tot in de kleinste luchtwegen en naar andere delen van de luchtwegen. Van de Put: “Eenmaal daar lost het zout op en trekt het kleine onzuiverheden aan die ze later ophoesten of die het lichaam via de bloedbaan verlaten. In de zoutkamer wordt een uur lang medicinaal aerosol zout verneveld. Het immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert en het zout heeft een antibacteriële werking. Het is een honderd procent natuurlijke en veilige behandelmethode waarbij long- en huidproblemen aanzienlijk verminderen of voor langere tijd verdwijnen. Dit is effectief bij problemen aan luchtwegen en huid zoals acné, allergieën, astma, bronchitis, chronische keel-, neus- en oorklachten en COPD.” Ter kennismaking kan men een maand onbeperkt gebruikmaken van de zoutkamer voor 65 euro.

“Lichaam en geest zijn altijd op zoek naar evenwicht (=homeostase). Floaten biedt hiervoor de ideale omstandigheden. Tijdens de float ben je dus even volledig ‘off-line’. Dit is de ideale manier om weer even helemaal op te laten”, aldus Van de Put. Kennismaken met floaten kan bij Floaten Zwolle nu drie keer voor 89,50 euro. De aanbieding is persoonsgebonden en op te maken in twee maanden.

Floaten Zwolle
Dokter Stolteweg 84
8025 AZ Zwolle
(038) 337 55 89
www.floatenzwolle.nl

Floaten Heerde
Elburgerweg 1a
8181 EM Heerde
(0578) 61 74 81
www.floatenheerde.nl