<< Ga terug

Expert Witgoed breidt assortiment inbouwapparatuur fors uit

Expert Witgoed breidt assortiment inbouwapparatuur fors uit
Foto: Erik-Jan Berends

Expert Witgoed in winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft haar assortiment inbouw-apparatuur fors uitgebreid. Klanten hebben er ruime keuze uit alle grote merken.

Veel mensen kennen nog wel de tijd dat de losse koelkast en het vrijstaande gasfornuis naast elkaar stonden. “Die tijd is bijna voorbij”, zegt Henk Worst, eigenaar van Expert Witgoed Zwolle, lachend. “Er komen hier vrijwel dagelijks mensen voor de vervanging van hun inbouwkookplaat of –vaatwasser.” Deze mensen vinden in de winkel nu een speciale ruimte met inbouw vaatwassers en inductiekookplaten. Daar staan van ieder nu zo’n zestien exemplaren opgesteld. Worst: “We hebben alle grote merken in ons pakket. Bovendien hebben we een ruime voorraad, dus meestal kunnen we binnen een paar dagen leveren.”

Expert Witgoed heeft een gratis inmeetservice om te voorkomen dat klanten de verkeerde afmeting bestellen. Ook heeft de zaak een eigen reparatie- en installatiedienst. “We hebben alles in eigen beheer”, benadrukt de eigenaar. “De apparatuur wordt dus vakkundig bij de klant geplaatst en aangesloten.” Wie overstapt van gas naar elektrisch koken, moet een extra groep laten installeren in de meterkast. “Die voorbereiding kunnen wij ook voor de klant leveren, zodat ze alles in één keer alles kunnen regelen. Wij schakelen daarvoor Marsman Installatietechniek in”, aldus Worst.

Hij ziet dat steeds meer mensen overstappen van koken op gas naar inductie. “Het heeft zo zijn voordelen. Koken op inductie is sneller, zuiniger en bovendien is de kookplaat heel gemakkelijk te reinigen.”

Expert Witgoed

Van der Capellenstraat 145

8014 VW Zwolle

(038) 465 41 06

www.expert.nl/zwolleOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo