<< Ga terug

Elferink Schoenen is opnieuw verkozen tot één van de vijftig beste schoenenzaken

Elferink Schoenen is opnieuw verkozen tot één van de vijftig beste schoenenzaken

Vakblad TRED heeft de vijftig beste schoenwinkels van Nederland verkozen. Elferink Schoenen met winkels in Dronten, Emmeloord, Hattem, Kampen, Nunspeet en Raalte is opnieuw één van die vijftig.

De lijst bestaat uit schoenenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden en wordt gevormd door inzendingen uit de gehele schoenenbranche zoals fabrikanten, agenten en leveranciers. Elferink Schoenen wint de prijs voor de tweede keer. “Echt een enorme eer”, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels. “Helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n drieduizend schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie van al onze vakkundige verkoopmedewerksters en de rest van ons team.”

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen als ‘een toonaangevende schoenenzaak met een goede combinatie tussen heren, dames & kids’. Niels: “Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen, is belangrijk.” Zo opende Elferink Schoenen afgelopen twee jaar drie nieuwe winkels in Dronten, Emmeloord en Nunspeet.

In april 2017 begon de schoenenzaak met het eigen Voetencentrum Elferink. Een gouden greep volgens Niels. “Klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen.”

Van 9 tot en met 14 september viert Elferink Schoenen dit succes met leuke activiteiten. Zo kunnen klanten in elke winkel een groot cadeaupakket winnen met onder meer sokken, verzorgingsproducten en een cadeaubon voor 50 procent korting.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo