De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Een energieverbruik van 0?

Een energieverbruik van 0?
Redactie: BrugMedia

Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren! Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens onze themadag leggen wij u uit wat nul op de meter wonen inhoudt, wat er voor nodig is en welke mogelijkheden u heeft om het te bewerkstelligen.

Zien wij u zaterdag 18 mei bij de WoonWijzerWinkel te Genemuiden/

Wat kunt u verwachten?
Vanaf 10.00 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij een presentatie, waarin wij u meer vertellen over nul op de meter woningen. Aansluitend kunt u onze showroom bezoeken, waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Heeft u na de presentaties interesse in één van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel wordt ondersteund door het energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen en energie besparen!Welke themadagen kunt u binnenkort verwachten?

Zaterdag 13 juli

Uw dak is geld waard!

10:00 – 13:00 uur

Zaterdag 14 september

Zonnepanelen

10:00 – 13:00 uur

Zaterdag 12 oktober

Gasloos wonen

10:00 – 13:00 uur


Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/genemuiden

Een energieverbruik van 0? Kom naar de themadag bij WoonWijzerWinkel in Genemuiden

Aanvang: zaterdag 18 mei 2019 00:00