De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

De Netwerkvloer organiseert hét ondernemersevent

De Netwerkvloer organiseert hét ondernemersevent
Redactie: Erik-Jan Berends

Ondernemers uit de hele regio komen op dinsdag 14 januari bijeen in het de Van der Valk hotel in Zwolle. Dan houdt De Netwerkvloer namelijk hét ondernemersevent: een perfecte gelegenheid om te netwerken en leuke contacten op te doen.

Deelnemen aan de Netwerkvloer biedt veel mogelijkheden. Zo is er een grote diversiteit aan branches aanwezig, zowel binnen als buiten ieders bedrijfstak. Dankzij een goede begeleiding voor en tijdens het ondernemersevent halen bezoekers het meeste uit deze bijeenkomst. Ze maken meteen deel uit van een effectief zakenplatform.

Programma
Deelnemers aan het ondernemersevent kunnen meedoen aan diverse plenaire kennissessies en er zijn inspirerende sprekers geboekt voor deze middag. Ook staan in totaal vijf contactmomenten met andere ondernemers gepland. Het ondernemersevent heeft een 'all inclusive' concept, inclusief lunch en diner. Deelnemers kunnen zich zo volledig en zorgeloos richten op de presentatie/acquisitie van hun bedrijf, producten en diensten tijdens het evenement.

Brede bekendheid
Om het ondernemersevent breed onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk ondernemers is ook een uitgebreide social media campagne opgezet. Dit ter ondersteuning van de uitnodigingen aan zakenrelaties om óók het evenement te bezoeken. Verder is er op 7 januari, een week voorafgaand aan het evenement, een exposantenavond met sprekers en de mogelijkheid om kennis te maken met mede-exposanten. Ze kunnen verder deelnemen aan de landelijke community op het platform voor ondernemers dat de Netwerkvloer heeft.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie over de Netwerkvloer en het ondernemersevent op www.denetwerkvloer.nl/informatie of voor aanmelding: www.denetwerkvloer.nl/deelnemen.