De Swollenaer

Maandag, 10 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

De Houtburcht in Kampen wijzigt openingstijden

De Houtburcht in Kampen wijzigt openingstijden
Redactie: Erik-Jan Berends

De Houtburcht in Kampen hanteert vanaf 1 januari 2020 andere openingstijden. Klanten zijn van maandag tot en met donderdag op afspraak welkom. De zaak is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De Houtburcht in Kampen is al ruim twintig jaar een goed en vertrouwd adres voor onder meer tuinhout, blokhutten, carports en overkappingen. Door de opkomst van internet is langzamerhand de winkelfunctie veranderd. De projecten zijn groter en worden vaak geheel op maat uitgevoerd. De Houtburcht is zodoende minder winkel maar meer een houtbouw-bedrijf geworden.

Om haar klanten optimaal van advies te kunnen voorzien werkt De Houtburcht al veel op afspraak. Het voordeel is simpelweg dat er tijdens een afspraak alle tijd is om de wensen door te nemen en te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen kan de houtspecialist gerichter een offerte op maat aanbieden.

Van maandag tot en met donderdag is het hek vanaf januari gesloten zijn en gaat De Houtburcht uitsluitend op afspraak werken. Op vrijdag en zaterdag zijn klanten van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur om inspiratie op te doen in de showtuin. De verkopers staan hen graag te woord. Natuurlijk kan men er dan ook terecht voor onder andere tuinhout, onderhoudsproducten, kachels en heaters.

Uiteraard is De Houtburcht de hele week telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur zodat men altijd een afspraak kan maken voor informatie en een vrijblijvende offerte op maat.