De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

De hardloopcross is terug in Zwolle

De hardloopcross is terug in Zwolle
Redactie: Erik-Jan Berends

Met het gezellige, gemotiveerde en zeer ervaren team voorziet dé hardloopspeciaalzaak Run2Day al ruim vijftien jaar Zwolle en de grote regio er omheen van loopadvies.

Hardlopers kunnen er terecht voor een loopanalyse, voedingsadvies, een persoonlijk loopschema en nog veel meer. Als dé loopspecialist van de regio is Run2Day ook betrokken bij de organisatie van veel loopevenementen in de regio. Maar ook organiseren zij zelf allerlei evenementen zoals Free Feet 038, de Bier & Bratwurst Mile, de Halloweenrun, de Kathmandu Urban Marathon in Nepal en de Stelvio for Life in Bormio Italië. Nu brengen zij de cross weer terug naar Zwolle, en wel op 26 mei. Op deze dag staat de Westerveldsebos Cross op het programma met drie onderdelen: een kidsrun van 1.200 meter, de cross over 3, 6 of 9 kilometer en aansluitend dezelfde afstanden voor canicrossers (hardlopen met de hond). Alle informatie is verder te vinden op www.run2dayevents.nl. Inschrijven kan daar ook. De opbrengst van de run komt ten goede aan het Roparun Team Run2Day Zwolle.