<< Ga terug

‘CBD-olie brengt immuunsysteem in balans’

‘CBD-olie brengt immuunsysteem in balans’

“Het menselijk lichaam bevat een endo-cannabinoïden systeem. Endo betekent (lichaams)eigen. Endo-cannabinoïden fungeren als signaalgevers en regelen de productie van bijvoorbeeld hormonen”, legt biovoorjou.nl uit.

“Ook wordt ons immuunsysteem door het cannabinoïden systeem geregeld. Indien dit systeem niet goed in balans is, of indien er een te kort aan cannabinoïden in het lichaam aanwezig zijn, kunnen er allerlei gezondheidsklachten optreden. Veel mensen kiezen er daarom voor om cannabinoïden door het gebruik van cbd olie toe te voegen aan hun lichaam.”

Belangstellenden kunnen hierover meer lezen op de website Biovoorjou.nl. Wie zelf CBD-olie wil proberen, is bij dit Zwolse bedrijf aan het juiste adres. De online biologische winkel is SKAL gecertificeerd en levert uitsluitend topkwaliteit CBD-olie van het eveneens gecertificeerde merk MediHemp. Bekijk elders in deze krant de advertentie van biovoorjou.nl met kortingscode.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo