<< Ga terug

Blauwdruk voor succes-event in Zwolle

Blauwdruk voor succes-event in Zwolle
Foto: Imie Ritsma

ZWOLLE - Op 12 september vindt bij De Agnietenberg in Zwolle het ‘Blauwdruk voor succes-event’ plaats. Verschillende experts die zullen acte de préséance geven en ondernemers van praktische kennis voorzien. Samen bouwen aan een succesvolle onderneming. Het event is gericht op de echte vakidioten: Ondernemers die erg goed zijn in hun vak maar waarbij écht succes vaak nog uitblijft. Van 14:00 tot 17:00 krijgen zijn de nodige kennis aangereikt om de continuïteit van hun onderneming te waarborgen.

Behoud van vakmanschap
Veel ondernemers starten hun bedrijf vanuit een goed idee of omdat ze erg goed zijn in hun vak. De vakidioten willen niets liever dan hun klanten goed helpen en als ondernemer vrijheid ervaren.
“In de praktijk blijkt het toch vaak lastig om hun bedrijf gezond te houden met als gevolg dat 80% binnen enkele jaren stopt met hun onderneming. Spaargeld op, te weinig inkomen. En dat terwijl ze supergoed zijn in hun vak. “Enorm zonde dat hierdoor vakmanschap verloren gaat.” aldus Arnoud Kuipers van Business Blueprint Nederland.

Business Blueprint heeft als missie om alle vakidioten van Nederland stapsgewijs te begeleiden naar een (financieel) succesvolle onderneming. Dit doen ze door ondernemers op een doelgerichte, praktische en plezierige manier te voorzien van kennis en kunde tijdens events en trainingen.

Experts voor elke discipline binnen het ondernemerschap
Tijdens het event op 12 september worden diverse experts ‘ingevlogen’. Een viertal inspirerende sprekers zullen praktische informatie geven over sales, marketing, aftersales, klantbehoud en mindset maar ook wordt er stilgestaan bij de fysieke gesteldheid van de ondernemer zelf. Alles met als doel om de ondernemer verder te helpen met zijn of haar bedrijf en om daarmee vakmanschap te behouden.

Tickets voor dit event zijn al verkrijgbaar vanaf 9,95 en zijn te bestellen via www.business-blueprint.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo