<< Ga terug

Bij Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding staat een heel team klaar

Bij Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding staat een heel team klaar

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding is het bedrijf van Wilma Bouwmeester. Als zelfstandig ondernemer vind Bouwmeester het belangrijk om continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Daarom werkt ze met een team uitvaartspecialisten: van dragers tot postmortale make-up.


Als een nabestaande is overleden is de uitvaartverzorger uw eerste contact. Als dat Wilma Bouwmeester is, staat er een compleet team klaar, waarmee Bouwmeester de uitvaart perfect inricht naar uw wensen. U heeft de keus uit een postmortale Make-up Artist, ceremonieel spreker, de drukker, een chauffeur, een bloemist, de dragers, de muzikanten, een video en/of fotograaf, de voorganger, de horecaondernemer, medewerkers van het crematorium of de begraafplaats en een assistent bij de opbaring. Alles in overleg en met respect voor wat u belangrijk vindt.


Inze Meijer is de postmortale Make-up Artist met wie Bouwmeester samenwerkt. Meijer: “Ieder moment van de dag kan ik gebeld worden met de vraag of ik de postmortale make-up kan verzorgen van iemand die is overleden. Ik camoufl eer verkleuringen en herstel de huid. Mensen mooi maken, dat is mijn passie. Wilma is de rust zelve. Wij waarderen elkaars werk en daarom verloopt onze samenwerking zo goed”

Lees de referenties op de website van Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding en maak kennis met het team van Wilma Bouwmeester Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding.

Wilma Bouwmeester | dag en nacht bereikbaar 06 182 837 61 | www.stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo