De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Bert Wieten weet winkelend publiek te enthousiasmeren voor private lease

Bert Wieten weet winkelend publiek te enthousiasmeren voor private lease
Redactie: Erik-Jan Berends

Autobedrijf Bert Wieten timmert ook dit voorjaar weer flink aan de weg. De medewerkers van het autobedrijf, specialist in Hyundai én specialist in occasions, gaven acte de présence in Winkelcentrum Aa-landen.

Het winkelend publiek kon er kennismaken met een prachtige actie van James Private Lease, één van de vele activiteiten van Autobedrijf Bert Wieten. Op een opvallend plek bij het sfeervolle winkelcentrum stond een Peugeot 108. “Een aantrekkelijke auto uit het aanbod van James Private Lease”, volgens Wieten. “Een auto die voor 194 euro all-in per maand geleased kan worden. Er was veel interesse voor deze actie. Niet in de laatste plaats omdat private lease zich mag verheugen in een sterk toenemende belangstelling.” Bovendien werden de bezoekers van het winkelcentrum uitgenodigd mee te doen aan de speciale Auto Plus actie. De uitdaging die zij hierbij kregen, was te raden hoeveel stickers er op de Peugeot 108 waren geplakt.

Velen maakten van de gelegenheid gebruik om mee te dingen naar de aantrekkelijke prijzen die in het vooruitzicht werden gesteld. De heer R. Klappe bleek uiteindelijk de beste teller en won daarmee de hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo in de Aa-landen.

De speciale Auto Plus actie van James Private Lease is nog steeds van toepassing. Belangstellenden kunnen voor uitgebreide informatie terecht bij de verkoopmedewerkers van Autobedrijf Bert Wieten.

Autobedrijf Bert Wieten

Boeierweg 13

8042 PV Zwolle

(038) 421 21 28

www.bertwieten.nl