De Swollenaer

Zaterdag, 15 augustus 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

‘Als je wilt genieten, koop dan je schoenen bij Pieter Wieten’

‘Als je wilt genieten, koop dan je schoenen bij Pieter Wieten’
Redactie: Erik-Jan Berends

“We gaan op 1 juli de opruiming in. Dus wil je van voordeel genieten, koop dan je schoenen bij Pieter Wieten”, zegt de immer goedgeluimde eigenaar van de schoenenwinkel aan de Diezerkade.

“Betrouwbaar zijn, betrokken, eerlijk en graag helpen, een kop koffie of thee en graag iets extra’s doen, ofwel begaan zijn met je klanten, daar staan we voor”, benadrukt Wieten. Zijn opgewekte persoonlijkheid trekt veel mensen naar de winkel maar vooral ook zijn vakmanschap en dat van zijn medewerkers. “Nog steeds zijn we helemaal ingericht op pasvorm”, vertelt hij. “Onze klanten verwachten dat ook. Ik heb me eveneens sterk gemaakt voor het kroontjesdealerschap van het merk Durea: we zijn excellent dealer, ook voor het herenmerk Gijs.” De eigenaar wil graag uitblinken in zijn vakgebied. Dat hij daarin slaagt, blijkt wel uit het feit dat de winkel in 2016, 2018 en 2019 tot de beste vijftig schoenenzaken van Nederland behoort.

Wieten: “Verstand van voeten hebben, gaat een paar stappen verder dan alleen een goede schoen verkopen. Voetspecialisten als podotherapeuten en pedicures verwijzen in het volste vertrouwen naar ons door. Bij elke klant meten we de lengte maar ook de exacte breedte van de voet voor de juiste maat en een eventuele steunzool.”

Klanten uit de hele regio weten niet voor niets Wieten Schoencomfort goed te vinden.

Wieten Schoencomfort

Diezerkade 4

8021 CW Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl