De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Verstoppertjesarena dit jaar weer op Sportpark Marslanden

Verstoppertjesarena dit jaar weer op Sportpark MarslandenVerstoppertjesarena dit jaar weer op Sportpark Marslanden
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Ook dit jaar gaat die er weer komen, de Verstoppertjesarena. Stichting Sportpark Marslanden organiseert van 20 mei tot en met 24 mei 2019 de mogelijkheid om de Verstoppertjesarena af te huren voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO, teams, buurtverenigingen en vriendengroepen. De Verstoppertjesarena wordt aangeboden in samenwerking met Landstede Sport & Bewegen, het Thomas a Kempis Collega en SportService Zwolle.

De Verstoppertjesarena wordt dit jaar opgebouwd op het handbalveld op Sportpark Marslanden. Iedere dag kan de arena gereserveerd worden voor 45 minuten per groep. De kosten hiervoor zijn €10,- per groep. Daarvoor krijgt u ook nog wat te drinken na die tijd.

Maar het is ook mogelijk om de Verstoppertjes Arena een dagdeel te huren en/of blokken. De kosten voor een dagdeel zijn €25,-.

Mocht u interesse hebben en een moment willen reserveren voor deelname in de Verstoppertjesarena, stuur dan een mail naar info@sportparkmarslanden.nl met een voorkeursdag en tijd (liefst twee opties), uw naam, organisatie, aantal deelnemers en leeftijd van de deelnemers. Betalen kan contant, maar ook via de pin. Wees er snel bij want vol =vol!