<< Ga terug

Verrassing voor trouwe lopers bij jubileumeditie Halve Marathon Zwolle

Verrassing voor trouwe lopers bij jubileumeditie Halve Marathon Zwolle
De Halve Marathon Zwolle in 2019
Foto: Hans Smit

ZWOLLE – Wie jarig is, trakteert en daarom heeft de stichting Halve Marathon Zwolle een presentje voor alle lopers die hebben meegedaan aan zowel de eerste editie (2001) als de negentiende (2019). De Halve Marathon, die op zaterdag 13 juni 2020 haar twintigste verjaardag viert, is ook een nieuw onderdeel rijker.

Voor alle halve marathon-lopers die hebben deelgenomen aan zowel de eerste als de negentiende editie heeft Stichting Halve Marathon Zwolle een gratis startbewijs klaar liggen. Deze kan bemachtigd worden door een mail (inclusief naam, adres en geboortedatum) te sturen naar inschrijvingen@halvemarathonzwolle.nl. Als, na controle, blijkt dat de aanmelder daadwerkelijk heeft deelgenomen aan beide edities (2001 en 2019), dan ontvangt diegene een jubileumticket voor de twintigste editie. Deze is onoverdraagbaar.

Nieuw 'speciaal' onderdeel

Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen op 13 juni deelnemen aan de Special Run Halve Marathon Zwolle. Bij deze prestatieloop over circa duizend meter is deelname met een racerunner (een soort driewiel-loopfiets zonder pedalen en met een borststeun) of wheeler (drie wielen waarvan de achterste twee naar buiten staan, lang frame) ook mogelijk. Er kunnen honderd mensen meedoen. De start is om 19.00 uur op de kruising van de Wethouder Alferinkweg en de Luttenbergstraat. Vanaf daar lopen de deelnemers over het parcours van de halve marathon naar de finish op de Grote Markt, voor een grandioos onthaal. Na het passeren van de finish krijgt iedere deelnemer een medaille. Aan het volbrengen van het parcours is wel een tijdslimiet van twintig minuten gekoppeld. Inschrijven kan vanaf zondag 1 maart 12.00 uur op www.halvemarathonzwolle.nl. De minimumleeftijd is twaalf jaar. Per deelnemer is één begeleider toegestaan en deze dient zich eveneens in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo