<< Ga terug

Vastgoed Dalfsen kampioen in WRZV-hallen

Vastgoed Dalfsen kampioen in WRZV-hallen

ZWOLLE - Vastgoed Dalfsen heeft zich vrijdagavond in de WRZV-hallen gekroond tot zaalvoetbalkampioen van het seizoen 2016/2017 door in de finale FC Hummel met 3-0 te verslaan.

Met twee doelpunten in de finale maakte Rick van Faassen het verschil in een wedstrijd tussen de nummers één en twee van de woensdaghoofdklasse. Naast deze twee ploegen streden er nog achttien andere klasse- en/of periodewinnaars om het algehele kampioenschap. Vastgoed Dalfsen had in de halve einstrijd de sterrenformatie van BolaLah (Luhukay, Webb, Van Deventer) met 2-1 verslagen. FC Hummel was met 5-1 te sterk voor het moegestreden FC Krijtje, dat net als de finalisten uitkomt in de woensdaghoofdklasse. Gerjos Weelink was namen Krijtje genomineerd voor de titel 'Speler van het Jaar', maar die onderscheiding ging naar Van Faassen. Alex Grafhorst van BolaLah werd verkozen tot beste keeper van het seizoen.

Verder was er ook een prijs voor de Bluefinger Wolves. Zij wonnen de Fair Play Prijs 2017. De scheidsrechters gaven de Wolves gemiddeld genomen het hoogste cijfer over het complete seizoen op basis van respect en sportiviteit.

Romano Luhukay, sterspeler van BolaLah, werd op deze avond uitgezwaaid en veel succes gewenst met zijn eredivisieavontuur bij WSV in Apeldoorn. Hij kwam het afgelopen seizoen uit voor het WRZV-team in de hoofdklasse van de KNVB-competitie.

Ga voor meer informatie naar www.wrzvzaalvoetbal.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo